El butlletí de l’Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial (ACIA)

Assemblea anual de l’associació ACIA

Beatriz López

Durant el congrés de l’Associació que enguany va tenir lloc a València, es van celebrar dues assemblees: una d’extraordinària i una altra d’ordinària.


Gràcies a l’assemblea extraordinària, es va poder canviar la seu de l’associació que encara residia a Blanes. Ara és a l’IIIA, a Bellaterra, on està el secretari, el tresorer, i la major part dels documents arxivats.

Quant a l’assemblea ordinària, també hi vàrem tractar un tema administratiu, arran de la nova Llei d’associacions, que ens afecta. Tot i que esperem que aquesta Llei la modifiquin aviat, es va decidir contractar un gestor per poder tenir els comptes clars amb Hisenda.

I la resta de l’assembla va ser per comentar èxits. Començant per l’elevat nombre de socis que van participar en la mateixa assemblea. Sembla clar que l’organització del CCIA, en un lloc distant de la capital, afavoreix la participació més extensa dels registrats, incloent-hi l’espai dedicat a l’assemblea. Entre les novetats a destacar en l’informe del president, és el nou web, de la qual cosa ja se’n va informar tots els socis en la llista de distribució. En aquest web es recull ara, per exemple, la relació de premiats (tesis, projectes final de carrera) i els seus treballs, i esperem donar-los-hi una millor visibilitat.

 

Xavier Binefa presentant la candidatura del CCIA 2016.

 

Finalment, es va decidir la propera seu del CCIA del 2016: la Universitat Pompeu Fabra. El president del comitè organitzador serà el Dr. Xavier Binefa, el president del comitè científic la Dra. Àngela Nebot, i el president del congrés el Dr. Ramón López de Mántaras. Us hi esperem a tots!
Subscripcions
Vull rebre NODES
Donar-me de baixa
Enviar  Enviar  Enviar
SocisACIA
Usuari
Contrasenya


Si no ets soci de l'ACIA dona't d'alta i gaudeix dels avantatges dels socis

Alta usuari  Alta usuari  Alta usuari

Si has oblidat la teva contrasenya

Recupera contraseña  Recupera contrasenya  Recupera contraseña

© 2012 ACIA - The Catalan Association for Artificial Intelligence | ISSN: 2014-5020 | www.acia.cat | info@acia.cat
IIIA, Campus Universitat Autònoma de Barcelona - 08193 Bellaterra, +34 935809570